3 FAVORITPRODUKTER

 
1. Brow Color NO.2 från make up store - En ögonbrynspenna som är to-die-for, håller hela dagen och är bara allmänt bäst.
 
2. Cake eyeliner black från make up store - En eyeliner man använder sig endast av vatten och en tunn pensel. Har aldrig fått till så raka linjer som med denna eftersom man själv bestämmer hur mycket mängd man vill ha. Känner mig osminkad utan eyeliner, så denna är obligatorisk varje morgon !
 
3. bronzing powder, baked från make up store - ojojoj mitt absoluta favoritsolpuder på denna planet. En limited edition vara så det svider lite i ögat när jag inser att jag troligtvist inte kommer kunna köpa denna goding igen. Även om jag har över hälften kvar så hetsar jag ändå över vad jag ska använda för solpuder efter detta ! Det som är så bra med den här är att den är både brun och guldig vilket ger ett skimmrande/solbrun känsla. Hur snygg som helst under sommaren !
 

Kommentarer
Postat av: lina

vad använder du för pensel till cake eyeliner? :)

2012-12-11 @ 18:39:00
Postat av: alma

Eyelinern är skit bra värkligen! älskar den, håller bra och blir skit bra målat, har en i pulver som är klittrig som oxå blir väldigt fin om man vill ha lite tjockare, men jobbigt med glitter :/

2012-12-12 @ 18:49:29
URL: http://distraherad.blogg.se
Postat av: Alma

oj medande pulverform.. :P

2012-12-12 @ 18:50:01
URL: http://distraherad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0